O NAMA

Katić doo moderno je i fleksibilno poduzeće u području obrade metalnih i nemetalnih pozicija korištenjem suvremenih CNC strojeva sa 100% izvozom na tržište EU. Naša kompanija koncipirana je na izradu pozicija u pojedinačnoj i maloserijskoj proizvodnji uz poštovanje visoke preciznosti i rokova isporuke. Također nudimo kvalitetnu suradnju tijekom razvojne faze i konstruiranja svih pojedinačnih dijelova i modula za mašinsku industriju.

Kvalitetu naših proizvoda i dugogodišnje zadovoljstvo naših kupaca opravdali smo posjedovanjem certifikata ISO 9001:2015. Poboljšanje kvalitete i usavršavanje naših uposlenika prepoznali smo kao stratešku važnost za budućnost našeg poduzeća.

Naši počeci sežu u 1986. godinu kada smo sa 5 uposlenika i proizvodnom halom od 100m2 započeli proizvodnju alata. Od tog vremena do danas došlo je do značajnog osuvremenjavanja proizvodnje praćenog nabavom novih strojeva i ostvarenja vrhunske kvalitete, te danas posjedujemo sopstvenu proizvodnu halu od 1500m2 i zapošljavamo 55 ljudi. Pored proizvodnje alata, usko smo vezani i za proizvodnju pristroja i dijelova strojeva, te izradu mjernih uređaja. Posebno smo ponosni što nudimo simultanu 5 – osnu obradu. Naš pristup i način rada učionio je našu kompaniju prepoznatljivom i uglednom na prostoru BiH i šire.